LCHF “Carbonara” (uden æg)

julie på bloggen // juliepaabloggen - LCHF cabonara (uden æg)

Hvad gør man, når man har planlagt at lave carbonara til aftensmad, men har brugt alle æggene til at lave pasta? Så laver man da bare retten uden æg! Så i princippet er det vel mere en flødesovs med ost end en carbonara, lige meget hvad – fejler smagen i hvert fald ikke noget! Det er vidst kun anden gang, jeg laver LCHF-pasta – plejer at bruge enten squash eller strimlet spidskål, som pasta. Men LCHF-pastaen kan altså anbefales, og er hurtig lavet!

___________________________________________________________________

LCHF “Carbonara” (uden æg)
2 portioner

  • En rulle LCHF-pasta (jeg brugte denne opskrift)
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 1 lille løg
  • 1 glas champignoner eller 150g friske
  • 2,5 fløde (38%)
  • 50 g revet parmesan ost
  • Salt og friskkværnet peber

Hak løget, skær baconen i passende stykker og skær champignonerne i skiver.

Steg løget, champignonerne og baconen i lidt olivenolie ved middelvarme til baconen bliver sprød.

Tilsæt fløde og kog op. Lad fløden koge lidt ind.

Smag til med salt og friskkværnet peber.

Tilføj LCHF-pastaen.

Tilsæt derefter parmesanosten, lad den smelte og servér retten.

julie på bloggen // juliepaabloggen - LCHF cabonara (uden æg) julie på bloggen // juliepaabloggen - LCHF cabonara (uden æg)

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s