LCHF Frikadeller

2015-11-01 16.10.17

______________________________________________________________________________________________________

Frikadeller, omkring 14-15stk

  • 300g hakket svin og kalv
  • 12 tsk fint salt
  • ½ finthakket løg
  • friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 12 dl fløde
  • Smør til stegning

Rør det hakkede kød med salt.

Tilføj salt, peber og løg og rør dejen sammen.

Tilføj derefter fløden lidt efter lidt.

Stil farsen i køleskabet i minimum 10minutter.

Lad dit smør blive gyldent og steg derefter frikadellerne i 7-8 minutter på hver side.

2015-11-01 16.10.24

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s