Langtidsstegte krydrede andelår

2015-01-10 19.54.59

Julen varer lige til påske! Egentlig er jeg ikke det store julemenneske, men når det kommer til and – så går jeg gerne all-in! Det er virkelig en af de lækreste ting man kan spise :D. Langtidsstegte andelår er virkelig en livret herhjemme, så da jeg fandt andelår til 10kr i Fakta, blev der hamstret en otte stykker! I dag prøvede vi noget nyt, normalt gnider jeg bare andelårene med salt og lægger timian og rosmarin ved – i dag skulle der ske noget nyt.

_______________________________________________

Langtidsstegte krydrede andelår
2 personer

  • 4 andelår på 160-200g
  • 1,5 spsk fint salt
  • 1 spsk sukrin gold
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • ½ tsk chilipulver
  • ½ tsk røget paprika
  • 2 tsk tørret timian

Tænd ovnen på 140grader.

Dyp andelårene tørre med køkkenrulle.

Bland alle krydderierne i en skål, og gnid andelårene med blandingen. Brug gerne det hele.

Læg andelårene i et ildfast fad.

Sæt fadet i ovnen i 4 timer.

Du kan eventuelt give lårene lidt grill til sidst, hvis skindet ikke ser helt sprødt ud!

TIP: Gem gerne andefedtet til anderilette eller til at stege i, det smager dejligt!

2015-01-10 15.55.24

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s