Laks i hvidvin/ flødesovs

Efter en uge på Nibe festival, er det fantastisk at være hjemme i eget køkken igen! Selvom det nærmest er for varmt! Og så er vi ved at lave nyt køkken, så plads til at udfolde sig er der heller ikke meget af. Heldigvis kræver denne ret ikke den store køkkenplads eller indeholder mange ingredienser :D.

_____________________________________________

Laks i hvidvin/ flødesovs
2 personer

  • 2 porrer
  • 400g laksefilet
  • Citronsaft
  • Salt og friskkværnet peber
  • Hvidvin
  • Fløde
Rens porrerne og skær dem i skiver
Fjern skindet fra laksen
Steg laksen på en pande, først på den ene side, derefter lidt på den anden. Den må gerne være lidt rå indeni

Køl laksen af, og pil den i mindre stykker

I en anden gryde steges porrerne indtil de falder sammen

Tilsæt hvidvin, bare et skvæt, og lad det koge lidt ind

Tilsæt ønsket mængde fløde

Smag til med citron, salt og peber

Lige inden servering tilsættes laksen.

 

Jeg serverede sovsen på fintsnittet spidskål steg i smør, men squashetti havde også været lækkert!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s