Kyllingelår med citron, hvidløgssmør og timian

2014-04-16 18.50.39

Nogle gange skal det bare være nemt, og det er denne ret! Kyllingen bliver dejlig mør og skindet sprødt! Findes der noget bedre end sprødt kyllingeskind? Nej vel! 😀 Det er næsten frækt at kalde det her en opskrift, men I får den nu alligevel.

_______________________________________________

Kyllingelår med citron, hvidløgssmør og timian
3-4 personer

  • 1 pakke kyllingelår
  • 1-2 øko eller ubehandlede citroner
  • 2-3 kviste timian
  • hvidløgssmør
  • salt og peber

Tænd ovnen på 200grader

Tør kyllingen med køkkenrulle.

Løft skindet på kyllingen forsigtigt, og put en lille skive med smør ind under skindet. Læg kyllingen i et ildfast fad. Krydr med salt og peber.

Skær citronerne i skiver, og placér dem imellem og ovenpå kyllingen. Læg timiankvistene øverst.

Sæt fadet i ovnen i en times tid.

2014-04-16 20.09.46

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s