Kyllingebryst på bund af champignon, porre og bacon

2014-04-07 19.25.02

Long time no see! Bloggen har desværre været nedprioteret det sidste stykke tid, har haft travlt med studie og familiekomsammener. Har generelt været lidt for god til at putte det forkerte i munden, hvilket jo så resulterer i mavekramper, som selvfølgelig kun kan fixes med slik (løgn)! Men nu er jeg vidst ved småt at være på rette kurs igen!

I går aftes stod menuen på kyllingebryst på bund af champignon, porre og bacon, og hold nu kæft hvor var det lækkert! Og så mætter det også, havde slet ikke plads til en ekstra portion 😦 Jeg serverede retten med blomkålsris!

_______________________________________________

Kyllingebryst på bund af champignon, porre og bacon
2 pers.

  • 1pk bacon i strimler
  • 1 stor porre
  • 150g champignon
  • 3spsk hvidvinseddike
  • 3dl piskefløde
  • Revet muskatnød
  • Salt og friskkværnet peber
  • 2 kyllingfileter
  • 70g friskrevet cheddar

Tænd ovnen på 220grader

Rens porren og champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

Svits baconen på en pande, efter et par minutter tilsættes porre og champignon, lad det stege endnu et par minutter.

Tilsæt nu hvidvinseddike og piskefløde, smag til med revet muskatnød, salt og friskkværnet peber.

Kom blandingen i et ildfast fad.

Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem af på en varm panden.

Læg kyllingen i fadet, og tryk dem lidt ned i sovsen.

Sæt fadet i ovnen, og bag i 25 min. Når der er gået 20 minutter tilføjes osten!

 

Noter: Man kan sagtens udelade muskat, hvis man ikke kan lide smagen. Har man ikke cheddar, kan andet revet ost bruges (mmmmh, ost:D ) Ligeledes kan man sagtens tilføje flere/ andre grøntsager!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s