Baconbeklædte æggemuffins

2014-01-19 22.32.48

Som nævnt tidligere, består min frokost ofte af osteomeletter – men en gang imellem så skal man jo prøve noget nyt! Og selvom jeg sagtens have en omelet med på madpakken, er de æggemuffins nu også en nem frokost. Kan sagtens forestille mig at have et par stykker med i skole, når jeg starten igen til februar.

Jeg tror, det bedste ville være at lave dem i siliconemuffinsforme, for i min muffinsform sad der en smule “brændt” æg tilbage. Det tænker jeg, at man slipper for i siliconeforme :).

2014-01-19 21.58.26

___________________________________________

Baconbeklædte æggemuffins

6 styk

  • 1 pakke bacon eller 1 pakke serrano skinke
  • 6 æg
  • Salt og peber
  • Smeltet smør
  • 1 forårsløg
  • 1 tomat

Start med at tænde ovnen på 200 grader

Smør muffinsformene med det smeltede smør med en siliconepensel

Kom pancetta/ bacon rundt i kanterne på formene

Pisk æggene et af gangen og krydr med salt og peber

Hæld et æg i hver form

Hak forårsløget og tomaten, og fjern alt det våde(kernene)

Put grøntsagerne i muffinsformene

Bag dem i 18 minutter!

 

TIP: Man kan sagtens skifte grøntsagerne ud med dem man har i køleren, og tilføje revet ost på toppen!

2014-01-19 22.17.57

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s