Meatza

2014-01-03 20.53.53

I går stod på pizza, almindelig til min kæreste og meatza til mig! Pizza er jo en fantastisk, elsker at an bare lige kan smide det på man lige har i køleskabet! Meatza smager godt – og er supernemt at lave!

____________________________________________

Meatza

2 personer til hovedret

  • 500g hakket oksekød (vælg bare den fedtprocent du bedst kan lide)
  • 1 æg
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • salt og peber
  • 1 lille løg, hakket fint
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1-2 håndfulde frisk spinat, hakket
  • olie

Ideer til fyld: kylling, pepperoni, forkellige slags ost, rejer, tun, løg, champignon, osv.

Opvarm ovnen til 250 grader, og husk at sætte din pizzasten ind i ovnen også – så den kan blive varm. Hvis du ikke har en pizza sten, fyrer du stadig bare op for ovnen!

Bland ingredienser sammen, rør/ ælt indtil du har en sammenhængende fars.

Olier et stykke bagepapir, klap farsen flad ca (7-8 mm).

Bag pizzaen uden fyld på i ca 6 minutter.

Tag den ud, og tilsæt dit yndlingsfyld!

Bages til osten har den ønskede farve.

____________________________________________

Den klappede fars, klar til at komme i ovnen

2014-01-03 20.04.08

Efter 6 minutter i ovnen er pizzabunden skrumpet en del

  2014-01-03 20.25.36

På med fyldet! Jeg har ost nederst, champignon på den ene side og løg på den anden, toppet med seranoskinke og ost!

2014-01-03 20.31.13

Den færdige pizza!

2014-01-03 20.39.11

klar, parat – spis!

2014-01-03 20.53.53

Reklamer

One thought on “Meatza

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s