Tomatsuppe på ingen tid

INGREDIENSER:
2 stk løg
2 fed hvidløg
olie
2 dåse hakkede tomater
1 dl piskefløde
1 stk grøntsagsbouillonterning
salt og peber

FREMGANGSMÅDE:
  1. Hak løg og hvidløg.
  2. Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg heri.
  3. Kom de flåede tomater, piskefløde, bouillon og rosmarin i gryden.
  4. Hæld 1 dåse vand (brug dåsen, der var tomater i) i gryden og lad suppen simre i 10 minutter.
  5. Rør rundt nogle gange undervejs. Blend suppen og smag den til med salt og peber og server med urter.

Ofte skifter jeg piskefløde ud med kokosmælk, grønssagsboullion med hønseboullion, rosmarin med basilikum og tilføjer, som på billedet kylling og grønne bønner.

Follow my blog with Bloglovin

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s